Avís legal

La pàgina web http://www.anoiaaparicio.com pertany a AnoiaAparicio, SL amb NIF: B-60203486, amb domicili fiscal al carrer Pau Muntades, 56 - 08700 Igualada (Barcelona).

Als efectes del compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, en endavant LSSI, i la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal el propietari del domini referenciat, l informa que la finalitat de la pàgina web és publicitària i informativa, així mateix, s ofereix la possibilitat de contactar o sol · licitar informació més detallada dels serveis de l empresa. Les dades personals que vostè ens faciliti seran tractades exclusivament amb la finalitat de poder gestionar la seva sol · licitud seran eliminats un cop feta la gestió sense cap possibilitat de ser usats per a un altre fi ni cedides a tercers.

Poden contactar amb el propietari de la pàgina a l adreça:
C / Pau Muntades, 56 - 08700 Igualada (Barcelona)
Tel: 938032034
email: info@anoiaaparicio.com

Anoia Aparicio S.L. és una empresa instal·ladora autoritzada pel Departament d Indústria de la Generalitat de Catalunya que disposa de tots els carnets reglamentaris per a la instal·lació i manteniment d electricitat, gas, fontaneria, climatització i frigorista